Hygiëne, reserveren & bedienen op anderhalve meter

Bubbles & Blessings is vanaf 4 juni weer geopend. Wij kijken naar jullie uit! Conform de horecamaatregelen dienen gasten van te voren te reserveren voor een plekje in de brasserie. Dit kan via https://bubblesandblessings.nl/reserveren/, via 030-2283882 of via info@bubblesandblessings.nl. Reserveren kan ook bij ons voor de deur mits er ruimte is. We verzoeken u om buiten te wachten. Een medewerkers komt naar u toe. Wij mogen in totaal 30 personen ontvangen in onze brasserie (het terras niet meegeteld). Reserveren kan in tijdsblokken van twee uur. Op het terras mag u plaatsnemen mits de tafel niet gereserveerd is.

Wij dienen gasten te vragen of ze klachten hebben. Indien u klachten heeft kunt u helaas niet plaatsnemen in onze brasserie of op ons terras.

Gasten dienen anderhalve meter afstand te houden van elkaar.

Wij voeren uw bestellingen door via tablets die op tafel klaar liggen. Door een QR-code te scannen met de tablet of uw eigen telefoon kunt u eten en drinken bestellen. Uw bestelling wordt doorgestuurd naar de bar/de keuken. Dit doen wij om een zo veilig mogelijke afstand met onze gasten te bewaren. Onze medewerkers maken uw bestelling klaar, welke vervolgens op een serveerkar naar u toe wordt gebracht. U kunt dan zelf uw bestelling van de kar afhalen.

Deze manier van bedienen is voor ons nieuw dus we gaan kijken of dit goed werkt voor zowel onze gasten als onze medewerkers. Mocht dit in de praktijk niet optimaal werken dan gaan wij kijken hoe we dit anders kunnen doen conform de maatregelen.

Na elke gast maken wij de tafel, en alles dat op tafel ligt, grondig schoon.